BIZARAN HIT DIREKTORA ,,POŠTE ,,Gde god možeš ti podršku Vučićima daj"

BIZARAN HIT DIREKTORA ,,POŠTE ,,Gde god možeš ti podršku Vučićima daj"

Bivši ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a sadašnji direktor "Pošta Srbije" pridružio se severnokorejskom metodu šlihtanja porodici Vučić, pa je kao i njegove stranačke kolege iz Batajnice, uputio poruku Andreju Vučiću podrške bratu predsednika Srbije, koji se trenutno bori sa obostranom upalom pluća.

Pritom, na majici podrške pored lika Vučića i njegovog brata, stoji i slogan koji promoviše Vojislav Šešelj lider radikala "Srbija je večna dok su joj deca verna", koji je Đorđević, novopečeni dorektor "Pošte", "ukrao".

- Podrška dragom prijatelju Andreju! Kao što šef kaže: “Predaja nije opcija!” Drži se, svi smo uz tebe - napisao je Đorđević na Instagramu, podelivši fotografiju sebe u majici sa likovima braće Vučić i pomenutim sloganom.

Mislili smo da su aktivisti SNS u Batajnici, koji su postavili bilbord podrške Andreju Vučiću, izolovan slučaj, ali nas je gospodin Đorđević današnjom slikom demantovao.

Pristojne osobe poželeće Andreju Vučiću dobro zdravlje i brz oporavak, ali koja je poenta podršku slati preko majica, bilborda i slično? Ima li druge poente osim podilaženja "šefu", a očigledno da naprednjaci to rade i u slučajevima kada je nečije zdravlje ugroženo.

Bizarno i degutantno, u najmanju ruku.

Postavlja se pitanje da li će Vojislav Šešelj reagovati ovim povodom, jer je Đorđević iskoristio slogan "Srbija je večna dok su joj deca verna" koji najčešće upotrebljava lider radikala i koji je njegov zaštitni znak. Istini za volju, slogan koriste mnogi u Srbiji, iako se spekuliše da ga je Šešelj skovao.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...