Blace: Poverenica SNS-a preti zaposlenima u vrtiću ,,Naša radost"?! Opozicija: Suzana Veljović će se naći pred pravosudnim organima!

Blace: Poverenica SNS-a preti zaposlenima u vrtiću ,,Naša radost"?! Opozicija: Suzana Veljović će se naći pred pravosudnim organima!

Kako Otvorenosr.rs saznaje poverenica Srpske napredne stranke u Blacu, Suzana Veljović, zvala je jednu zaposlenu u vrtiću ,,Naša radost" u Blacu, pretila joj da se ne pojavi na konkursu za prijem novih radnika čiji je dotična član navode nam iz vrtića ,,Naša radost" u Blacu. Upućene pretnje su očigledno ,,urodile plodom", jer se pomenuta radnica nije pojavila na zakazanom sastanku za prijem radnika na konkursu dalje nam navode iz ove ustanove.

"Potrebno je ljudima vratiti pravdu! Mora se znati da je ova država , država ozbiljnih ljudi. Da je onaj ko je kršio zakon ili se ponašao na način koji krši sve moralne norme, ko je ucenjivao ljude, pretio im otpuštanjem ili fizičkim nasiljem za to mora da snosi odgovornost" -naglasio je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde prilikom jučerašnjeg prestavljanja plana ,,Šta dan posle promene vlasti u Srbiji".

Fotografija: facebook 

U vrtiću ,,Naša radost" u Blacu predhodnih dana je na sceni pokušaj opštinske vlasti da promeni aktuelnu direktorku kako bi se odgovornost za nerealizaciju 20 miliona dinara sredstava odobrenih iz republičkog budžeta prebacila sa izvođača radova, preduzeća ,,Metal Plast Pavlović", vlasnika Dragana Pavlovića, odbornika Srpske napredne stranke u lokalnoj skupštini u Blacu, i predsednika opštine, Ivana Burgića, na aktuelno rukovodstvo vrtića, sa čim ono nema nikakve veze.

Fotografija: Privatna arhiva

Iz anti Vučić, bojkot opozicije, su nam rekli da će se po promeni vlasti poverenica Srpske napredne stranke u Blacu, Suzana Veljović, naći pred pravosudnim organima.

Suzana Veljović, poverenica SNS-a, pomoćnik je predsednika opštine Blace, Ivana Burgića.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...