Brnabić: Za SNS radim van radnog vremena

Brnabić: Za SNS radim van radnog vremena

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da njen dolazak u Zaječar nije deo funkcionerske kampanje.

- Da sam došla prvi put u Zaječar kao predsednica Vlade, onda biste mogli da me optužite za funkcionersku kampanju, ali s obzirom na to da mi je ovo četvrti put, verujem da ne možete. Došla sam da skrenem pažnju na neke izuzetno važne stvari - rekla je premijerka novinaru portala Glas Zaječara, jer je prethodnih dana taj grad posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ana Brnabić FOTO: ATA images

Ana Brnabić FOTO: ATA images

Brnabić je napomenula da za Srpsku naprednu stranku (SNS) "radi van radnog vremena".

- Ne stidim se što sam član SNS-a i što radim za svoju stranku, ali uvek za nju radim van svog radnog vremena - vikendom i uveče. SNS je u tom smislu dala jedan drugačiji pogled na to šta je funkcionerska kampanja, šta je stranka, a šta je ono što morate da radite za državu - naglasila je ona.

Brnabić je rekla da "dosta dobro" ide u Zaječaru, što se vidi i po odzivu građana na vakcinaciju, ali i po privredi koja je sve "jača i otpornija".

- U okviru programa "Moja prva plata" imamo 110 mladih iz Zaječara koji su zaposleni. Privreda je sve jača i otpornija. Mislim da to nije funkcionerska kampanja, već time skrećem pažnju na izuzetno dobar primer koji treba svi da prate - kazala je ona.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...