Bruka Irene Vujović: Svi joj se smeju zbog ,,OPŠTINE KOVID"

Bruka Irene Vujović: Svi joj se smeju zbog ,,OPŠTINE KOVID"

Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, pokušala je da pročita izveštaj o radu svog resora i postala glavna tema na društvenim mrežama.

U emisiji “7 na N1” prikazan je prilog u kojem je ministarka čitala izveštaj o radu svog resora. Navodi se da je čitanje trajalo više od pola sata, a kada je došao trenutak za pitanja i diskusiju, vremena nije bilo.

Ipak, ispostavilo se da je dala sasvim dovoljno materijala – gomilom lapsusa koje je napravila u toku čitanja izveštaja.

Zastajkivala je, zapinjala oko nekih uobičajenih reči, zamuckivala, ponavljala se poput đaka prvaka, čak se smejala sama sebi u bezuspešnim pokušajima da pravilno pročita napisano.

Ipak, najjači biser je – “opština Kovid”.

“Opštine Kladovo, Novi Bečej, Beočin, grad Kruševac, grad Sremska Mitrovica, opština Kosjerić, grad Bor, grad Šabac, grad Kragujevac i opština kovid”, rekla je Vujović, verovatno misleći na Kovin.

Naravno, bilo je prekasno da popravi utisak.

Potom je pokušala da pročita astronomske brojke u izveštaju, ali ni to joj nije baš pošlo za rukom, zapetljala se u milionima… Uostalom, pogledajte.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...