Burgić i Laketić ODGOVORNI za katastrafalno vođenje Cetntra za socijalni rad u Blacu - Brane SNS direktorku?!

Burgić i Laketić ODGOVORNI za katastrafalno vođenje Cetntra za socijalni rad u Blacu - Brane SNS direktorku?!

Juče smo bili svedoci nasilnog pokušaja oduzimanja dece u Selu Suvi Do, opština Blace od strane Centra za socijalni rad u Blacu. Tom prilikom jedno dete je povređeno, a deca su istraumirana ovakvim načinom ophođenja prema njima. Centar za socijalni rad Blace reagovao je u ovom slučaju tek posle objavljenov priloga Dejana Miloševića Kune, predvodnika humanitaraca iz Toplice. Postavlja se pitanje gde su bIli do sad?!

Ovo nije jedini slučaj da socijalne službe i nadležne ustanove ne rade svoj posao za šta su plaćene od strane nas, građana Srbije. Gospoda, Ivan Burgić, predsednik opštine Blace i njegov politički mentor, Darko Laketić, predsednik okružnog odbora SNS-a u Toplici politički su odgovorni za situaciju u kojoj se Blace i Toplica nalaze, a u konkretnom slučaju i za njihovu SNS direktorku od čijeg postupanja  se nisu ogradili. Pored novca iz republičkog budžeta Centar za socijalni rad Blace finansira se i iz budžeta opštine Blace.

Sa slučajevima dece i njihovih roditelja koji su egzistencijalno ugroženi, a koji pomoć primaju isključivo iz humanitarne pomoći susrećemo se svakoga dana kako na teritoriji opštine Blace tako i u čitavoj Toplici. Gospoda iz vlasti da odgovore građanima GDE JE NOVAC namenjen za socijalno ugrožene?! A pomenuti gospoda Darko Laketić i Ivan Burgić u najmanju ruku zbog svoje objektivne odgovornosti u ovom konkretnom slučaju trebalo bi da podnesu ostavke.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...