"Da li iko veruje da je šeik poklonio Vučiću sliku od 800 dinara?!"

"Da li iko veruje da je šeik poklonio Vučiću sliku od 800 dinara?!"

Ako je verovati zvaničnom izveštaju Aleksandra Vučića, aktuelni predsednik je od multimilionera i svog "brata" šeika Muhameda bin Zajeda dobio na poklon umetničku sliku od, pazite sad, 800 dinara?! U verodostojnost ovih podataka Vučića, baš kao i u njegove svakodnevne izjave, posumnjao je veliki broj ljudi, među kojima je i Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, Vera, Nada.

On se tim povodom oglasio na Tviteru, gde je sa javnosti podelio cenu dva poklona koja je Vučić dobio od šeika.

- Da li verujete da je multimilioner Muhamed bin Zajed svom "bratu" Aleksandru Vučiću poklonio umetničku sliku od 800 dinara? Ni ja, ali evo predsednik Srbije to tvrdi u zvaničnom izveštaju! - napisao je Šarović na Tviteru.

A zatim je naveo da će već sutra otkriti nova otkrića.

Nemanja Šarović FOTO: Printscreen

Nemanja Šarović FOTO: Printscreen

- U sutrašnjem broju nedeljnika NIN otkrivam kako je AV prisvojio desetine poklona stranih državnika i diplomata - napisao je Šarović.

I čim je to obelodanio na ovoj društvenoj mreži, usledila je reakcija poklonika lika i dela Aleksandra Vučića, takozvanih botova, koji su odgovorili na praktično identičan način.

- Vučić nije prisvojio nijedan jedini poklon - glasila je poruka jedne korisnice Tvitera, da bi usledio odgovor:

- Vučić se odrekao svih poklona i nijedan nije zadržao u svom vlasništvu.

Kada smo već kod poklona, u zvaničnom izveštaju Ministrarstva odbrane, na čijem je čelu bio Aleksandar Vučić po dolasku SNS na vlast, navodi se da je pored slike dimenzija 50x70 centimetara od 800 dinara, na poklon od direktora firme "Earth" Al Husein dobio plastičnu figuru kamile vrednosti od 400 dinara.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...