Dejan Mitić prodavac magle u akciji?!

Dejan Mitić prodavac magle u akciji?!

Na sastanku 11.02. 2021.godine u opštini Ražanj 02.03.2021. u opštini Gadžin Han prilikom posete ministra za selo Milana Krkobabića, predavanje o socijalnom zadrugarstvu držao je Dejan Mitić koji u gradu Nišu važi za ozbiljnog prodavca magle kako su nam rekli poznavaoci prilika iz ove oblasti. On se predstavlja kao začetnik socijlnog zadrugarstva i veliki stručnjak za isto.

Kad smo u APR-u pogledali fanansijske izveštaje njegove prve poljoprivredne socijalne zadruge Kamenica videli smo da je ta zadruga u 2018. i 2019.godini imala prihode 0,00 dinara što se vidi u pomenutom izveštaju.

Fotografija: Google

Ta zadruga je dobila iz donacija nekoliko mašina za proizvodnju više vrsta proizvoda, a rezultati gotovo da ne postoje što se vidi iz priloženog izveštaja.

Sada taj isti otvara nove socijalne zadruge na jugu Srbije i uči ih kako treba da rade. On se kako su nam rekli i lažno predstavlja kao predsednik Zadružnog saveza južne Srbije, iako se u APR-u kao predsednik Zadružnog saveza  južne Srbije vodi Mile Davidović. Inače taj savez je u blokadi preko 200 dana što se može videti u APR-u na sajtu Narodne banke Srbije.

Fotografija:Google

Nastaviće se…


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...