"Deveta sezona poznate serije može da počne"

"Deveta sezona poznate serije može da počne"

"Drugi pokušaj spuštanja Miloševića u Aleju velikana neće proći, narod toliko pamti. Uzalud Telekomove pare, trud Novosti i kolumne o lažima. Novi prikaz 2001. stare činjenice ne menja", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Serija "Porodica" je dobra, ako u njoj ne tražite istinu, i to nema veze sa glumcima. Ovo što narod gleda 2021. na ulicama ima veze sa glumcima amaterima i jednom drugom porodicom. U toku je kasting za novog Ljubišu Preletačevića Belog, to je onaj što je u kampanji jahao na konju i uzeo skoro 10 odsto - istakla je Obućina i zaključila:

- Ali kako je sad kampanja na asfaltu, brzim trakama i prugama - konj je neupotrebljiv, potrebna je brža vožnja i veći ulog, na život i smrt takoreći. A ko time barata, pa doktorka Jovana. Antivakserka i antimaskerka u skafanderu, drugim rečima - dobra glumica. Zato se vlast sa njom hvata u kolo, ispod simbola svoje vladavine. Zato ne rasteruje, zato poručuje - ne hapse se ljudi po mirnim skupovima. Sa njima se igra, a dobiće i vitamine od kućnog lekara Srbije predstavljene na Instagramu. I tako deveta sezona poznate serije može da počne - istakla je ona.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...