Đilas u Požarevcu: Da nam se nikad ovo ne ponovi

Đilas u Požarevcu: Da nam se nikad ovo ne ponovi

Možemo da nastavimo da živimo u fikciji koju nam režim svakoga dana ponovo pravi ili da se bavimo realnim životom i problemima koje on nosi - izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas razgovarajući sa građanima Požarevca tokom predstavljanja "Plana za dan posle".

"Zraci slobode i pravde stigli u Sremsku Mitrovicu"

- Možemo da pričamo o Mauricijusima, a možemo da pričamo i o Milanu Vujiću koga privode zbog napisanog tvita, Marti koju izbace iz vrtića zbog očevog lajka, Mariji i Mirjani koje otpuste iz škole zato što neće da botuju ili o Jeleni Spirić kojoj lokalni kriminalac povezan sa vlastima u Leskovcu otvoreno preti zbog kritike režima. Mi biramo da govorimo o ovom drugom, da govorimo o "Planu za dan posle" koji će sprečiti da se ikada ovakve stvari ponove. Biramo da govorimo o platama ljudi, ulaganjima u poljoprivredu, o besplatnim udžbenicima i o svim ostalim konkretnim stvarima koje moraju da se urade da bi kada pitate čoveka na ulici kako je - odgovorio "dobro sam" - dodao je Đilas.

Marinika Tepić u Sremskoj Mitrovici FOTO: SSP

Marinika Tepić u Sremskoj Mitrovici FOTO: SSP

Potpredsednica Marinika Tepić je za to vreme bila u Sremskoj Mitrovici gde je razgovalarala sa građanima o situaciji u gradu, medijskom mraku, lokalnim političkim koruptivnim vezama i na koji način se to odražava na svakodnevni život.

U šetnji kroz Sremsku Mitrovicu i razgovoru sa građanima prezentovan je "Plan za dan posle".

- Reakcije građana su nam još jedan dokaz da smo na pravom putu i da vreme slobode i pravde stiže u celu Srbiju i da se Srbija budi.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...