"Dobili smo sumnjivu smrt i mrtav račun na Mauricijusu"

"Dobili smo sumnjivu smrt i mrtav račun na Mauricijusu"

,,Šta smo dobili od juče do danas? Jednu sumnjivu smrt, staru tri godine i jedan mrtav račun sa Mauricijusa, serviran uz Lambadu. Vest o smrti Vladimira Cvijana plasira Tabloid koji je sa umrlim objavio intervju nekoliko meseci kasnije. Ipak, građani su šokirani. Kako je moguće da nema nijedne čitulje o smrti advokata, saradnika trojice predsednika" - rekla je Jelena Obućina u najavi "Pregleda dana".

- Vest o Mauricijusu plasira Vučić iz Bahreina, ali je objavljuje istraživački tim Novosti i svi su šokirani, čak i Siniša Mali. Samo što nas šokira da Novosti ima istraživačke novinare, a njega da bilo ko zna šta su ofšor firme. KRIK ga podseća da je on u tome ekspert - dodaje ona.

- Dobili smo da se savetnica predsednika poziva na KRIK, ali ne zbog Malog, nego zbog Đilasa. Pa kako? Nisu li oni saradnici kriminalaca? Kako stvari stoje dani nas dele od istraživačkog teksta "Đilas i Šolak su preko tajnih računa plaćali Belivuka i finansirali Kokezu da on smeni Vučića". I zato Kokeza ima više od Đilasa, koji je inače kalirao, od 619 miliona, pominje se samo šest. A jednu istraživačku priču donosi vam Pregled dana - zaključuje Obućina.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...