GASI SVETLO ,,Staford" sa Hepija: Ja sam bomba, a Jurića neće biti

GASI SVETLO ,,Staford" sa Hepija: Ja sam bomba, a Jurića neće biti

Perjanica TV Hepi, saradnica Milomira Marića i svojevrstan simbol Vučićeve Srbije, voditeljka Jovana Jeremić, dala je skandaloznu i sramotnu izjavu za režimski tabloid Objektiv, kojom se obrušila na Igora Jurića, osnivača "Fondacije Jurić" i oca devojčice Tijane Jurić, koja je brutalno ubijena 2014. godine.

Objektiv, 7. mart 2021. FOTO: Printscreen

Objektiv, 7. mart 2021. FOTO: Printscreen

Uvređena zbog odbijanja Jurića da se pojavi u njenoj emisiji, ona je izjavila:

- Postoje ljudi koji ne žele da dođu u emisiju, jer me se boje. Igor Jurić nje hteo da dođe rekavši da ne želi da završi na društvenim mrežama nakon moje emisije, aludirajući verovatno na moj “staford” lapsus. Ja sam mu rekla: “Gospodine Juriću, vi ste više na društvenim mrežama od bilo koga i bez "Vikend jutra". Iza toga se krije jedna njegova nesigurnost. Ja sam tempirana bomba, ti nikad ne znaš šta ću ja da te pitam.

Igor Jurić FOTO: Printscreen

Igor Jurić FOTO: Printscreen

Najpoznatija po svojim čuvenim lapsusima "staford" i "odron", jer se nikada nije susrela sa terminima "stavrofor" i "odar", ova članica Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije, kaže da ju je Jurić, navodno, potcenio i podstakao je da bude bolja.

- On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde. On je zatvorio vrata mnogih medija u Srbiji zbog takvog ponašanja - zaključila je Jeremićeva.

Podsetimo, Jovana Jeremić je ušla u politiku preko tadašnjeg verenika, a sadašnjeg supruga, Vojislava Miloševića, inače funkcionera Srpske napredne stranke iz Pirota.

Gasi svetlo, Srbijo!


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...