"I pamet i erotika": Lečić nedeljama jurio novinarku

"I pamet i erotika": Lečić nedeljama jurio novinarku

Novinarka Hristina Stoiljković, voditeljka političke emisije “Minut do 12” objavila je na svom Tviter nalogu prepisku sa, kako tvrdi, Branislavom Lečićem u kojoj joj šalje neprimerene poruke.

Branislav Lečić u emisiji FOTO: Printscreen/Minut do 12

Branislav Lečić u emisiji FOTO: Printscreen/Minut do 12

Hristina je Lečića upoznala tokom snimanja emisije 2019. godine, a nakon gostovanja, ona od nekadašnjeg ministra počinje da dobija lascivne poruke koje su joj, kako navodi, stizale nedeljama.

- Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo - napisao je Lečić u jednoj od svojih poruka.

Novinarka kaže da na ove poruke nije odgovarala, a Lečić, ipak, nije prestajao da joj se javlja.

- A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne "trebaš mi profesionalno", bitch please - napisala je Hristina.

Kako navodi novinarka "reč je o uobičajenom maniru Lečića".

- Prvo Lečićev ustaljeni manir da se postavlja kao da ti čini ogromnu čast što si mu se dopala. A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora - napisala je Stojiljković.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, bivši ministar i isključeni član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...