Ikodinović: "On je pokupio Belivuka sa tribina i dao mu moć"

Ikodinović: "On je pokupio Belivuka sa tribina i dao mu moć"

Onog momenta kada je "pala" kriminalna grupa Veljka Belivuka, optužena za najmonstruoznije zločine, krenula je i akcija prorežimskih tabloida koji su sve činili da maksimalno udalje Velju Nevolju od režima Aleksandra Vučića. Ipak, opozicioni političari i javne ličnosti koje imaju smelosti da se oglase svakodnevno podvlače da je "predsednik Srbije zapravo taj koji je stvorio ovaj klan".

To je u više navrata govorila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je jednom prilikom istakla da je "Vučić stvorio i finansirao grupu Velje Nevolje", te da je "Belivuk njegovo čedo".

U sličnom maniru se na Tviteru oglasio Danilo Ikodinović, naš proslavljeni vaterpolista, koji je u proteklom periodu bez dlake na jeziku govorio o režimu Aleksandra Vučića i jasno je stavljao do znanja da je apsolutno protiv njega.

Velja Nevolja FOTO: ATA Images

Velja Nevolja FOTO: ATA Images

- Sport je jedna od najzagađenijih sfera našeg društva. On je Belivuka pokupio sa tribine fudbalskog stadiona i napravio od njega i njegovih ličnu gardu i mesare i dao im neograničenu moć. U okviru saveza i klubova nismo ni svesni ko sedi i šta se dešava. Ima previše toga - napisao je Ikodinović na ovoj društvenoj mreži, te je samo ogolio situaciju u srpskom sportu.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...