Ivanović: Darku je potrebna stručna pomoć

Ivanović: Darku je potrebna stručna pomoć

Novinar Ivan Ivanović oglasio se putem Tvitera povodom navoda sada već bivšeg kolege Darka Mitrovića da su "on, Brankica Stanković, Antonela Riha i Jovana Gligorijević urednici programa Nove S", na kojoj je jutros dao otkaz.

Mitrović je jutros uživo u programu njegove emisije "Mentalno Razgibavanje" na Novoj S dao otkaz, a pretpostavlja se da je glavni razlog stav koji je iznosio prethodnih dana o vakcinaciji, od čega se njegova matična kuća ogradila.

- Vi sa Nove S, Junajted medije, slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka Vas pokušao da pozovem, da Vas dobijem da sprečim ovo, da se lepo čujemo i da čujem u čemu je to problem bio u jučerašnjoj emisiji. Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto na ovoj televiziji program uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević i Ivan Ivanović. Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja - rekao je Mitrović, skinuo ozvučenje i izašao iz studija.

Sada se povodom njegovih navoda oglasio Ivanović koji je poručio da je Mitroviću potrebna "stručna pomoć".

- Darko je bolestan čovek, kome treba stručna pomoć. Čovek je pobesneo i dao otkaz. Niko ga nije terao, niti mu bilo šta branio. Ja nisam urednik tamo, niti imam bilo kakav uticaj na politiku kuće. Niti znam zašto je mene naveo. Niti me zabole - napisao je Ivanović u odgovoru jednom Tviter korisniku.

Na konstataciju jedne osobe da je Ivanovićev odgovor "strašan", on je dodao:

- Strašno ili ne, tako je. Ne mogu ja da budem odgovoran jer je čovek poludeo u sred programa. Dečko je odlepio i DAO OTKAZ. OK? Nije teško razumeti. Nemojte pisati budalaštine ovde. Ja sam bio iznenađen isto koliko i vi - poručio je novinar.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...