Ivanovićeva ćerka ima 17 i neodoljivo liči na tatu

Ivanovićeva ćerka ima 17 i neodoljivo liči na tatu

Ivan Ivanović danas je postao otac po drugi put. Njegova izabranica Anja Petrović rodila je ćerku Lolu, čime se on pohvalio na Instagramu. Voditelj inače iz prvog braka ima ćerku Stašu, koja je nedavno napunila 17 godina i neodoljivo podseća na njega.

Iako o privatnom životu gotovo i da ne govori javno, Ivanović je u jednom od retkih intervjua ispričao kakav odnos ima s ćerkom Stašom, te otkrio da se on temelji na iskrenosti, prijateljstvu, ali i njegovom autoritetu.

“Staša i ja imamo super odnos oduvek. Neki onako drugarski da, ali zna se da sam joj ja prvi među jednakima, da je ipak moja poslednja, i ja to volim. Forsiramo iskrenost i prijateljstvo kao osnovu”, rekao je voditelj, a onda je ispričao i kako joj je pre dve godine za rođendan poklonio 101 ružu.

“To je bilo neko zezanje. Ona je pokazala neku od tih ruža i rekla: ‘Jao, kako je ovo lepo. E, kad bih ja jednom u životu dobila 101 ružu.’ Onda sam ja kupio i napisao sam poruku: ‘Evo, sad si i ti dobila 101 ružu’.”

Staša se inače bavi plesom i baletom, svom ocu je glavna podrška kad je njegov posao u pitanju, a dok je voditelj autorsku emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem” snimao u svom stanu, ona je čak i prisustvovala tom procesu.

– Zbog obaveza prema treninzima, ona uglavnom dolazi kući kad mi već sve završimo. Bila je na prvoj epizodi da pruži podršku i ima taj neki lep osećaj da zna kad treba da bude tu da me podrži, a mladi ljudi to retko znaju, tako da mi se to mnogo sviđa kod nje”, naglasio je voditelj svojevremeno.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...