Ko crta metu Đilasu?!

Ko crta metu Đilasu?!

Plakati na kojima se gotovo poziva na linč lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, ali i Kikinđana Zorana Mileševića, Miroslava Panića i predsednika NUNS-a Željka Bodrožića, osvanuli su nedavno u tom gradu. Uz njihova lica na plakatima piše da su "oni doveli kriminalce u Kikindu", kao i da ih građani pitaju zašto. Kao autor je potpisana Srpska napredna stranka (SNS) iz Kikinde.

Između ostalog, na pomenutim plakatima, navodi se da su Đilas, Milešević, Bodrožić i Panić u Kikindu doveli osobe koje su izvršile niz krivičnih dela, među kojima su razbojništvo, pokušaj ubistva, korišćenje droga, iznude, krađe, piše portal Nova.rs.

Pamflet koji SNS deli u Kikindi i tako crta metu na čelu Đilasu, Mileševiću, Bodrožiću i Paniću FOTO: Printscreen/Nova.rs

Pamflet koji SNS deli u Kikindi i tako crta metu na čelu Đilasu, Mileševiću, Bodrožiću i Paniću FOTO: Printscreen/Nova.rs

Na plakatima se praktično poziva na linč, s ozbirom na to da potpisnici istih traže da Đilasa, Mileševića, Bodrožića i Panića građani pitaju zašto su to učinili.

- Čime su Kikinđani zaslužili da im na vrata dovode okorele kriminalce - navodi se na plakatu, ispod koga stoji potpisana Srpska napredna stranka, Gradski odbor Kikinda.

SNS leci u Kikindi FOTO: Printscreen/Nova.rs

SNS leci u Kikindi FOTO: Printscreen/Nova.rs

Prema rečima Zorana Mileševića, iza ovih plakata navodno stoji narodni poslanik i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov. Inače, ovi plakati su osvanuli nedugo nakon što su podeljeni leci na kojima je lik Jovanova i na kojima su napisani razlozi zbog kojih je on, kako je napisano, "sramota za Kikindu".

Zoran Milešević je naveo da iza ove

Zoran Milešević je naveo da iza ove "akcije" stoji Milenko Jovanov FOTO: Printscreen/SSP

Milešević je istakao i da ovo nije prvi put da se nalazi na meti. Tako su, kako navodi, 2019. godine lepili umrlice sa njegovim likom. Tvrdi da isti ljudi stoje i iza jednog i drugog čina.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...