Ko da ,,poklon" Vučiću on ga počasti milionima para građana

Ko da ,,poklon" Vučiću on ga počasti milionima para građana

"Ko da poklon Vučiću, on mu uzvrati milionima. Zoltan Tamaš je prvo "častio" Vučića za Novu godinu! A sada Vučić "poklanja" penzionerima vitamine "Goodwill Pharme" koju zastupa Zoltan Tamaš", otkrila je potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

- Ma, nemoguće da je isti. I da nema bar nekog prijatelja i brata koji se na nama ne bogati - prokomentarisala je Marinika Tepić.

Ona je priložila i izvod iz Agencije za privredne registre kojim se potvrđuje da je Tamaš zakonski zastupnik "Goodwill Pharme" u svojstvu direktora.

Izvod iz Agencije za privredne registre FOTO: Printscreen

Izvod iz Agencije za privredne registre FOTO: Printscreen


Da se Vučić i Tamaš poznaju, dokazuje i objava na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", u kojoj se Vučić zahvalio Tamašu na novogodišnjem poklonu.

Vučićeva objava na Instagramu

Vučićeva objava na Instagramu

- Divan poklon od dobrog poznanika iz Subotice, Zoltana Tamaša. Još samo da retro flašicu Koka-kole uspem da zamenim dobrom bocom vina i dobio sam najoriginalniji poklon za Novu godinu - napisao je Vučić.

"Dragi penzioneri, evo vam jedna kesica..." (VIDEO)

Podsetimo, Vučić je danas preuzeo ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.

- Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili - rekao je Vučić, teatralno vadeći kutije minerala cinka, vitamina D3 i C vitamina, iz male bele kesice sa grbom Srbije.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...