Ko štiti kriminal u Blacu?! Vlasnik pumpe iz Prokuplja umešan u aferu ,,DROBLJENI ASFALT"?!

Ko štiti kriminal u Blacu?! Vlasnik pumpe iz Prokuplja umešan u aferu ,,DROBLJENI ASFALT"?!

Kako Otvorenosr.rs saznaje vlasnik benzinske pumpe ,,Aki lovac petrol" na ulazu u Prokuplje, a potvrđeno nam je i od strane insajdera iz firme ,,Metal Plast Pavlović" od početka je bio upoznat i uključen u kako proizilazi iz izveštaja sudskog veštaka, malverzaciju  (?!) sa drobljenim asfaltom u kojoj je podizvođać na poslu bilo preduzeće ,,Metal Plast Pavlović" vlasnika odbornika SNS-a u skupštini u Blacu, Dragana Pavlovića.

,,Aki lovac petrol" je izdao preko 190 fingiranih vagarskih potvrda - meren je samo prednji trap kamiona, a vlasnik pumpe je sve vreme bio prisutan zajedno sa radnikom pumpe prilikom takvog fingiranog merenja kamiona, bio je upoznat sa time i nikada nije pravio problem navodi nam izvor.

Tada tehički direktor u Javno komunalnom preduzeću Blace, Ivan Burgić, potpisao je izveštaj u kome se navodi da su priložene vagarske potvrde ispravne, iako iz kasnijeg izveštaja sudskog veštaka proizilazi suprotno.

Fotografija:Google
Fotografija:Google

Burgić je kasnije kao favorit predsednika okružnog odbora SNS-a u Toplici izabran za predsednika opštine, iako se nije nalazio ni u prvih 10 na listi SNS-a na lokalnim izborima i potpisao kao nalogodavac budžeta transfer sredstava za ovu kako proizilazi iz izveštaja sudskog veštaka MALVERZAVIJU sa drobljenim asfaltom.

U poslu sa drobljenim asfaltom, iz juna prošle godine, opština Blace oštećena je za preko 800 tona drobljenog asfalta kako se navodi u izveštaju sudskog veštaka.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...