LANGURA ,,Čak šta više" Pa šta ćeš sutra sine VIDEO

LANGURA ,,Čak šta više" Pa šta ćeš sutra sine VIDEO

Jedan od dežurnih pljuvača u Skupštini onih koji ne misle kao SNS i njegov šef, izvesni Janko Langura, napada, optužuje, preti... ali još mu nedostaje da nauči srpski jezik pre obraćanja pred milionskim TV auditorijumom. A to se uči u osnovnoj školi.

Tako je mladi jastreb režima, kritikujući sve političke neistomišljenike, i to redom, naravno po naredbi, izjavio za govormicom i ovo:


- Ja sam pre nekoliko dana dobio jedno pismo od nepoznatih ljudi, kada sam ga otvorio, po lošem rukopisu ja sam mislio da se radi o nekoj deci, da su drugi ili treći razred. Nisam prosto mogao da verujem kada sam video da se radi o nekim mladima iz ove Đilasove privatne stranke, nećete mi zameriti što ne znam kako se zove, jer dotični je promenio do sada 20 stranaka u kojima naravno na čelu je bio on i svi njegovi ovekovečeni lopovi. Ja čak šta više nisam čuo da u toj njegovoj privatnoj stranci ima zaposlenih mladih ljudi. Svi mi znamo da je tu zaposlena Marinika Tepić, govorili smo o njoj, to je ona gospođa o kojoj su se od koki nosilji u Moraviću pričinjavala droga, verovatno pod uticajem isto tako psihoaktivnih supstanci, koju su joj pretpostavljam servirali najbolji prijatelji i najbliži saradnici koji su više puta hapšeni zbog dilovanja narkotičkih sredstava - "zna sve i dobro je upućen" Langura.

I onda u nastavku još briljantnije izkaganje mlade okosnice režima:

- Takođe znamo da je na platnom spisku Dragana Đilasa i bivši direktor BIA (Saša) Vukadinović, kao i bivši državni sekretar u Ministarstvu finansija, koji ima bolesnu potrebu da svakodnevno napada Aleksandra Vučića i sada se okrenuo napadu na naše čelično prijateljstvo koje imamo sa Narodnom Republikom Kinom. Njima smetaju kineske Sinofarm vakcine koje smo dobili zahvaljujući dobroj politici koju je vodio predsednik Aleksandar Vučić i zahvaljujući prijateljstvu koje naš predsednik ima sa predsednikom Narodne Republike Kine. Vi na tom primeru možete videti da su se oni svesno odrekli 2 miliona vakcina, oni bi svesno da su na vlasti se odrekli 2 miliona ljudski života - zaključio je "čak šta više" Langura.

Janko Langura

Janko Langura

E, naše dete, ne ulazi se tako u politički vrh, ali se zato ovim napadima na neistomišljenike lako dolazi u blizinu Aleksandra Vučića. A to nije dobro...

- Dragi brate Langura, čak štaviše je pleonazam. I nije pravilno reći to ... Pored toga, mi mladi nismo zaposleni u našoj stranci, ali imamo plan da vas oduvamo sa političke scene i tog mesta koje sramotite svakodnevno. Puno pozdrava! Čak štaviše - i ljubavi - napisao je jedan tviteraš.

Langura "čak štaviše", pa šta ćeš sutra, sine?


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...