Ludilo! Član GLAVNOG ODBORA SNS-a kupio stan od 600 hiljada evra

Ludilo! Član GLAVNOG ODBORA SNS-a kupio stan od 600 hiljada evra

Jedan po jedan, Stefanovićevi ljudi, a dojučerašnji SNS jastrebovi, lete iz Vučićevog gnezda. Novi naprednjak koji je ostao bez krila je Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS, direktor Centra beogradskih festivala i dežurni i redovni pljuvač opozicije.

Njega je danas režimski Alo napao i pitao: Otkud ti 600.000 evra za stan? Handanoviću su dani izgleda odbrojani.

Ništa nije pomoglo Damiru Handanoviću, ni to što se svojski trudio da se pljuvanjem Dragana Đilasa umili šefu, jednostavno našao se u nemilosti Aleksandra Vučića, koji mu je putem režimskog glasila poslao jasnu poruku – da mu je odzvonilo.

Glave je Handanoviću došla bliskost sa Nebojšom Stefanovićem i Aleksandrom Papićem, uostalom to je jasno stavljeno do znanja i naslovnom stranom u „Kuriru“, obeležen je kao Stefanovićev čovek, što je danas još jednom potvrđeno, pa je, narodski rečeno, pušten niz vodu.

Uostalom, u pomenutom tekstu se jasno navodi da Vučić baš bliskost sa Stefanovićem zamera Handanoviću, pa se navodi:

– Damir Handanović, estradni autor i funkcioner blizak Nebojši Stefanoviću, dao je pravo bogatstvo za luksuzan stan u srcu Beograda. Uložio je u stan u elitnom delu Beograda čak 600.000 evra! Odakle ovom funkcioneru toliki novac biće predmet posebne istrage – navodi se u tekstu ovog tabloida.

Dakle, Damiru Handanoviću nije pomoglo ni to što je svim silama pljuvao Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, što je bio preduslov da se napreduje kod „šefa“ i da se zauzme što bolja pozicija u Srpskoj naprednoj stranci.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...