Ludilo?! "Živeli Vučić i Srbija, pobedićemo Đilasa i mafiju"

Ludilo?! "Živeli Vučić i Srbija, pobedićemo Đilasa i mafiju"

Nebojša Bakarec, narodni poslanik i naprednjačka uzdanica, koji se nedavno proslavio pretnjama smrću predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, opet briljira svojim nastupom u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Ovoga puta mu se priviđaju likovi iz "Gospodara prstena".

- Deo obraćanja narodnog poslanika Bakareca u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Bukvalno kao da je pobegao iz ludnice čovek - napisao je Jovan Ličina na Tviteru, priloživši Bakarecove novo kreativno skupštinsko obraćanje.

- Za kraj, to je klasična priča o zaveri, gramzivosti, o tome kako su pojedini ljudi iz bivšeg režima, ali Bogami, određen broj njih iz sadašnje vlasti podlegli uticaju gramzivosti i želje i moći za vlasti koja nije normalna. To me sve podseća na "Gospodara prstenova" i onu čuvenu Tolkinovu pesmu " Tri prstena za prste kraljeva vilin vrste" - Pod nebesima što sjaju, sedam za vladare patuljaka u dvoru njihovom kamnom, devet za smrtne ljude koje smrt čeka na kraju, jedan za mračnog gospodara na njegovom prestolu tamnom u zemlji Mordor gde senke traju. Jedan prsten da svima gospodari, jedan da za svima seže, jedan prste da sve okupi u tami sveže. U zemlji Mordor gde senke traju nećemo dozvoliti da Sauron Đilas pretvori Srbiju u Mordor. Pobedićemo mafiju, odbranićemo Vučića i Srbiju. Živela Srbija. Hvala vam - rekao je u svom stilu Nebojša Bakarec.

Svašta bi se moglo reći na ovakvu izjavu narodnog poslanika u Skupštini Srbije, ali ukoliko bi dublje ulazili u problematiku priviđanja Mordora, Saurona, patuljaka i senki, radili bi posao za koji je potrebno šest godina medicine i dodatna specijalizacija.

A to ipak nije naš posao.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...