Obućina: Vlast je nervozna, prvi put je kalirala

Obućina: Vlast je nervozna, prvi put je kalirala

"Nervoza pupi - zbog lokala. Vlasti, jer su naviknuti na apsolutnu većinu prvi put kalirali, opozicije - jer kalira bojkot kao opcija. Čitav državni aparat nije slomio Zaječar. Uzalud su ministri, premijerka i predsednik obilazili, uzalud je gradonačelnik Požarevca popisivao ko je glasao - građanima Zaječara draži je doktor koji je vratio orden", rekla je na početku večerašnjeg "Pregleda dana" Newsmax Adria Jelena Obućina.

“Da li je to bilo uzalud – čućete još večeras. Da nervoza hvata ima još pokazatelja: nije bilo proslave uspeha, mladi poslanik Janko Langura javio se kao novi Nebojša iz Beograda u Utisak nedelje. Vučićević, Mali i Šešelj na Pinku bukvalno spavaju, premijerka jutros gostuje na Hepiju, predsednik će već večeras”.

“On nervozu prekriva budućim uspesima sa asfalta, a do tad se žali – svi bi hteli da žive njegov život. Pa normalno, kad je i kralj i knez – što kaže Toma Mona. Jednom rečju – gospodar.

Oni što bi da skinu gospodara nastavljaju sigurnim korakom u sve više kolona – Boško poziva na porodičnu šetnju u maju, Vuk kaže – mi držimo reč ‘ bojkot’, Đilas kaže – najcrnje je pred svitanje. A doktor iz Zaječara sluša i ne veruje. Ovo je Pregled dana”, završila je uvod u “Pregled dana” Jelena Obućina.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...