Obućina:Devet godina govore da je Đilas lopov, ako jeste - što nije u zatvoru?!

Obućina:Devet godina govore da je Đilas lopov, ako jeste - što nije u zatvoru?!

Urednica Newsmax Adria Jelena Obućina je izjavila da predstavnici vlasti već devet godina govore o tome da je lider SSP Dragan Đilas lopov, a da on, s druge strane, nema nikakvu funkciju, pa pita "šta njega štiti". "Prema tome nemojte nam prodavati tu jeftinu priču", rekla je gostujući u Novom danu. Kaže da bi normalno bilo da javnost sazna sve okolnosti u vezi sa smrću Vladimira Cvijana, a smatra da bi kampanja za vakcinaciju trebalo da bude ozbiljnija.

Obućina je, komentarišući u Prelistavanju štampe Novog dana naslovne strane o Draganu Đilasu, rekla da joj je cela ta priča mučna i da se „stiče utisak kao da Đilas drži pod kontrolom i tužilaštvo i sudove i istragu, i da devet godina slušamo o 619 miliona, a epiloga nema na kraju, sa sve ovim „krunskim“ na kraju – koliko smo sinoć čuli predsednika – da ima u 17 zemalja na 50 računa“.

Pita, a kaže da se to verovatno pitaju i građani Srbije, zašto ukoliko je Dragan Đilas lopov – nije u zatvoru. „Ukoliko nije, ovo je jedan strašan manir obračuna sa političkim protivnikom, koji je na izvestan način postao „normalan“. Nije normalno da nekoga svakodnevno držite na naslovnim stranama, da prolazi hajku i iz svakog centra moći i da se ništa ne dešava… Jedno pitanje je kako je moguće da smo mi tek sada shvatili da Novosti imaju svoj novinarski istraživački tim, a da  nam je prethodno sam predsednik iz Bahreina objasnio da ćemo to čitati kroz dan, dva, pet, koliko je prošlo“, navodi gošća Novog dana.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...