Poseta užeg Predsedništva SSP-a Kraljevu

Poseta užeg Predsedništva SSP-a Kraljevu

Juče su u poseti Gradskom odboru Stranke slobode i pravde u Kraljevu bili članovi užeg Predsedništva stranke, predsednik stranke Dragan Djilas, zamenik predsednika stranke Borko Stefanović i potpredsednica stranke Marinika Tepić.

Fotografija:Privatna arhiva
Fotografija:Privatna arhiva

U prostorijama stranke oni su razgovarali sa članovima i simpatizerima stranke o gorućim problemima koji muče Kraljevčane ali i o predstojećim planovima.
Predsednik stranke Dragan Djilas izjavio je da ne veruje u promenu vladajućeg režima bez izbora . On je istakao da je naš zadatak da dovedemo do toga da sledeći izbori budu fer i pošteni i da na njima narod slobodno izrazi svoju volju.
Precizirao je da je sve što SSP radi u ovom momentu usmereno na to da se u Srbiji stvore promene na bolje i da te promene osete sami gradjani.

Fotografija:Privatna arhiva
Fotografija:Privatna arhiva


U svome obraćanju članstvu istakao je problem korupcije i sumnjivih projekata koji se realizuju na štetu gradjana, tako što projektanti i izvodjači radova često prave greške koje skupo koštaju gradjane, onda kao rezultat dobijemo Nadvožnjak u Kraljevu kome su godinu dana nakon završene rekonstrukcije potrebne popravke.


Djilas je istakao da se mnogo novca troši besmisleno i da država u suštini ima novca koji treba pametno uložiti da se pokrene privreda, energetika, poljoprivreda.


Zamenik predsednika stranke Borko Stefanović je naglasio da će do promene vlasti u Srbiji doći ,, mnogo brže  nego što mnogi misle ili se nadaju" i istakao značaj pregovora kojima će se omogućiti fer izborni uslovi.


Potpredsednica stranke Marinika Tepić kazala je pred članstvom i simpatizerima  da su se svi u SSP- u " udružili oko istog cilja- da svi u Srbiji žive bolje i mirnije".

Svi koji su postali članovi naše partije treba da znaju da su ušli u političku organizaciju čiji je osnovni cilj da se bori protiv nepravde- istakla je Tepić. Ona je zahvalila svima koji su stupili u članstvo SSP u Kraljevu i istakla značaj poverenja i jedinstva koje članovi treba da neguju.


Predsednik stranke Dragan Djilas je na kraju istakao da je ovaj režim poguban zato što "predstavlja spregu kriminala i vlasti" i da mi članovi Stranke slobode i pravde verujemo u pravdu i u to da svako treba da snosi posledice onoga što je uradio.


Đilas je istakao da SSP i svi njeni članovi nedvosmisleno ostaju na istom putu, putu slobode i pravde i da je Kraljevo jedan od gradova u Srbiji u kome se oseća želja za promenom a promena će se dogoditi zato što SSP ima plan!


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...