Sandra Božić: TO SE NE LEČI!

Sandra Božić: TO SE NE LEČI!

Kad god pomislimo da nas poslanici SNS-a ne mogu iznenaditi većom odvratnošću i rečima koje svakog razumnog navedu da citiraju pitanje koje je postavila Jelena Obućina Nebojši Bakarecu posle njegovog zalaganja da se ubiju Saša Vukadinović i Dragan Đilas, oni ipak uspeju u tome. "Da li ste normalni ?", glasilo je Obućinino pitanje.

Marinika Tepić i Biljana Pantić Pilja FOTO: Printscreen

Marinika Tepić i Biljana Pantić Pilja FOTO: Printscreen

Odgovor je svakim danom sve jasniji. Na žalost svaki dan se pokazuje da je poruka: "To se leči", koju je Marinika Tepić u emisiji "Reč na reč" zbog skandaloznih izjava uputila poslanici SNS-a Biljani Pilji, bila netačna. Jer ovo se ne leči.

Ovoga puta pitanje: "Da li ste normalni?", zaslužila je zbog svoje poruke Ivanu Ivanoviću Piljina koleginica Sandra Božić.

Naime, Ivan Ivanović je juče dobio ćerku Lolu. Trenutak kada sve prestaje i pretvara se u radost i sreću. Trenutak koji svaki čovek čestita roditeljima i bebi i poželi dug život. Umesto toga - Bozićeva je napisala tvit

- Kako život to sve lepo uredi! @veceivan će slaviti rođendan Aleksandra Vučića iz sve snage od danas svake godine!

Dakle, po misljenju nekoga ko predstavlja narod u parlamentu, sudbina je kaznila Ivanovića da mu se dete rodi na Vučićev rođendan, pa će tako on svake godine slaviti rođendan predsednika Srpske napredne stranke!

Sandra Božić je jedna od novih zvezda SNS-a. Najvažnije za njen vrtoglav uspeh je bila bliskost sa sadasnjim šefom BIA, odnedavno stanovnikom Dedinja jer se preselio u vilu Bezbednosno informativne agencije, Bratislavom Gašićem. On ju je povukao u stranci, a ona je svojim nastupima u parlamentu dokazala da je ta podrška bila opravdana.

Bratislav Gašić FOTO: Printscreen/Youtube/Al Jazeera Balkans

Bratislav Gašić FOTO: Printscreen/Youtube/Al Jazeera Balkans

Veličanje Aleksandra Vučića uz salve uvreda na račun opozicije, ali i svih koji ne podržavaju vlast, obezbedile su joj mesto među perjanicama režima kad je skupština u pitanju. Atlagić, Rističević, Bakarec, Kebara, Srba Filipović, Orlić, Pilja i Sandra Božić. Sjajna ekipa, nema šta. Božićeva se posebno dokazala kada je pre nekoliko meseci pokazivala sliku Gojka Đilasa, brata lidera Stranke slobode i pravde. Tako nešto do tog trenutka nikome nije palo na pamet.

Dno dna, rekli su mnogi. Ali gospođa Božić radi na sebi i pokazala je da dno može da bude jos dublje porukom koju je napisala Ivanu Ivanoviću.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić

Gospođo Božić, mnogo ste pogrešili. Slaviće Ivan dok je živ 5. mart kada je dobio ćerku. I nikada se u trenucima sreće neće setiti ni Vas, ni Aleksandra Vučića. Jer neće želeti da taj za njega predivan dan uprlja čak ni time što će pomisliti na ljude kao što ste vi.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...