Šešelj raskrinkao medije: Svi su Vučićevi osim ,,Danasa" VIDEO

Šešelj raskrinkao medije: Svi su Vučićevi osim ,,Danasa" VIDEO

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je jutros gostujući na TV Pink da je jedina nezavisna novina "Danas", a da su svi ostali mediji u Srbiji pod kontrolom vladajućeg režima.

- Sad je preostala jedina novina koja nije pod kontrolom režima "Danas" - rekao je Šešelj gostujući u jutarnjem programu na televiziji "Pink" i šokirao voditelje.

Nastala je neprijatna tišina i voditeljkino "eh sad", ali se iskusniji Pradrag Sarapa, već pomalo i navikao na skandale u svom studiju, snašao i upitao Šešelja:

- Kako nije, pa "Junajted grupa" ga je kupila?

- Ma, nije pod kontrolom naprednjaka, nije pod kontrolom režima u Srbiji - nastavio je Šešelj da raskrinkava i objašnjava "neveštom Sarapi" na šta je tačno mislio.

- Nisu "Novosti", nije "Politika", nije "Blic". Ovo su privatni mediji, gospodine Šešelju - pokušao je da izvuče situaciju Sarapa, ali Šešelj nije posustajao u svojoj nameri.

- Ajte, nije? Pa, prešao je "Blic". Prešao je "Blic". Nemoj mene. Jeste privatni i "Kurir" isto. Pa, znam - rekao je Šešelj uz osmeh polusarkastično.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...