SKANDAL SNS direktorka nasilno otima decu u Toplici?! VIDEO

SKANDAL SNS direktorka nasilno otima decu u Toplici?! VIDEO

Danas je u opštini Blace u selu Suvi Do došlo do pokušaja nasilnog oduzimanja dece od strane SNS direktorke Centra za socijalni rad u Blacu, Ivane Petrović. Policija se nalazila na licu mesta, ali nije pružila asistenciju prilikom pokušaja oduzimanja dece. Tom prilikom jedno dete je povređeno. Na lice mesta izašao je predvodnik humanitaraca iz Toplice koji je predhodno obezbedio pomoć deci u ovom selu i pokrenuo akciju pomoći ovoj ugroženoj deci, Dejan Milošević i ceo događaj zabeležio.

Snimak objavljen na Miloševićevom facebook profilu vrlo brzo postao je viralan na društvenim mrežama.

Iz redova SNS-a u Blacu su nam rekli da je Ivana Petrović bila favorit za direktora Centra za socijalni rad predsednika okružnog odbora SNS-a, Darka Laketića i predsednika opštine Blace, Ivana Burgića.

Jedan od čitalaca nam je povodom ovog nezabeleženog skandala poslao sledeću poruku:


,,Danas u dvadeset prvom veku Srbija podseća na tursku kasabu iz sedamnaestog veka gde lokalne age i begovi pod patronatom okružnog dahije odvode decu iz svojih domova. Nezapamćen skandal direktorke  socijalne ustanove  koja treba da vodi brigu o najugroženijim kategorijama društva svedoči u kakvoj zemlji živimo. Bahatost direktorke postavljene od strane lokalnog age koja je sebe dovela u situaciju da razbija vrata na sobama povređuje decu je neviđena u istoriji socijalnih ustanova. Ostaje pitanje gde mi živimo i šta ovaj narod očekuje, kad neko ko treba da pomaže ljudima radi ovakve stvari ?! Izgleda da ona stara narodna izreka ,,Drumovi će poželeto Turaka, ali Turaka nigde biti neće" nam se vraća kao prokletstvo sa ovim dahijama. "

Fotografija: Google

Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...