SNS pljuvačica nastavlja:"Đilas prao pare, a ne prozore"

SNS pljuvačica nastavlja:"Đilas prao pare, a ne prozore"

Članica Glavnog odbora SNS Sandra Božić ponovo dominira svojim “rijaliti rečnikom” i uvredama na račun političkih neistomišljenika, među kojima se izdvajaju političari iz Stranke slobode i pravde. Ovog puta na udaru je bio lider te stranke Dragan Đilas. Božićka je, naime, reagujući na njegov intervju gde je Đilas između ostalog istakao da je svojevremeno zarađivao kao perač prozora, kazala da je on “krao i prao narodne pare, a ne prozore”.

Dragan Đilas, PrintscreenDragan Đilas, Printscreen
– Dragane Đilase, nisi ti prao nikakve prozore, ti si prao i krao samo pare, i to narodne. Sram bilo i tebe i te bednike koji ti prave miškovićevske, romansirane, oprane biografije – istakla je Sandra Božić, jedna od najudarnijih igala SNS-a, bar kada su uvrede u pitanju.
PrintscreenPrintscreen
Ovog puta Božićka je bila za nijansu blaža u svojim uvredama, upotrebivši izraz “bednik”. Ranije je, pak, u svom vokabularu koristila termine: “đubre”, “bolesnik”, “narikača”, “narkoman”, “pacer”, fašista” i ostale “zadrugarske izraze” koji ne priliče čak ni učesnicima rijaliti programa, a kamoli političarima, poslanicima u parlamentu.

Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...