Sramno! Promoter Jovanjice presedava sednicom o bezbednosti

Sramno! Promoter Jovanjice presedava sednicom o bezbednosti

Zamenik šefa odborničke grupe Narodne stranke u Skupštine Beograda Miloš Pavlović ocenio je danas da sednici Skupštine Beograda o bezbednosti ne može da "predsedava" ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, "čovek koji je promovisao 'Jovanjicu' i ne može da dokaže poreklo imovine".

Jovanjica FOTO: Milica Vučković

Jovanjica FOTO: Milica Vučković

Na konferenciji za novinare ispred Centra "Sava", u kojem se održava sednica, Pavlović je naveo da je Beograd najnebezbednija prestonica u ovom delu Evrope sa više od 100 ubistava za devet godina i malim brojem rešenih ubistava.

- Sada imamo situaciju da se vlast izmedju sebe svađa i pripisuju saradnju s klanom uhapšenog Veljka Belivuka koji su sami stvorili - rekao je Pavlović.


Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladmir Gajić izjavio je da sednici Skupštine grada o bezbednosti predsedava Vulin, koji je, kako je ocenio, "kontaminiran" u aferi "Jovanjica".

Govoreći o aferama "Krušik", "Jovanjica" i "Prisluškivanje" predsednika Srbije, Gajić je naveo da je to "jedan predmet", jer ih vezuje učešće predstavnika vlasti. Gajić, koji je advokat Aleksandra Obradovića, optuženog u slučaju "Krušik", rekao je da je taj proces u stanju "hibernacije".


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...