SRCE KAO PLANINA Prodaje tri motora kao za malog Danila

SRCE KAO PLANINA Prodaje tri motora kao za malog Danila

Bajker Nemanja Ugrešić u prethodnom periodu je pokazao koliko veliko srce ima, budući da je motore prodavao, a sav novac od tih prihoda je odlazio na lečenje mališana Sofije, Olivera, Minje i Lane, koji su se borili sa teškim bolestima. I nije se Nemanja na tome zaustavio, budući da je oglasio prodaju tri svoja motora kako bi doprineo da se što pre skupi pomoć za malog Gavrila Đurđevića.

Nemanja Ugrešić FOTO: Privatna arhiva

Nemanja Ugrešić FOTO: Privatna arhiva

Gavrilo se bori sa opakom bolesti i za njegovo lečenje je potrebno skupiti čak 2,5 miliona evra. U pomoć oko prikupljanja novca se uključilo mnogo ljudi, a to je uradio i Nemanja Ugrešić, koji je odlučio da proda tri motora. Kapa dole!

- Tri motora za Gavrila. Honda cx500 - 10.000 evra, Yamaha Virago - 2.500 evra, Harley Davidson - 12.000 evra. Pare na račun malog Gavrila, kod mene po ključeve. Molim vas za jak retvit - napisao je Nemanja Ugrtešić na Tviteru.

Pokazao je po ko zna koji put Nemanja koliko je veliki, pa će od prodaje njegovih motora biti prikupljena značajna svota za lečenje Gavrila Đurđevića.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...