UZNEMIRUJUĆE! Vučić i Vulin objavili fotografije masakriranih navijača

UZNEMIRUJUĆE! Vučić i Vulin objavili fotografije masakriranih navijača

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prikazali su noćas na konferenciji za novinare, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, fotografiju ubijenog navijača Partizana na kojem se vidi da mu je odsečena glava.

Na pomenutoj konferenciji prikazane su  fotografije na kojima se moglo videti, pored zaplenjenog oružja, tela žrtava koje su ubijene na monstruozan način.

Jedna žrtva imala je tetovažu koja ukazuje da je reč o navijaču Crvene zvezde, dok se za drugu, kako su naveli Vučić i Vulin naveli, veruje da je bila navijač Partizana.

“Rat između klanova Zvicera i Bojovića dostigao neverovatne razmere, vama je jasno da sada znamo i za četvrto ubistvo, mislimo da će biti i za peto, šesto i sedmo. Sva veštačenja na vreme obavljena, tužilac obavio sve što je trebalo”, istakao je Vučić.

Na konferenciji za medije nisu prikazani video-snimaci ubistava, kao ni detalji ili inicijali koji bi mogli da otkriju identitet žrtava.

“Sa ovom bandom smo završili. Njihovim naslednicima: gotovi ste, bićete uskoro iza rešetaka. Država Srbija da trpi narko-dilere i ubice neće, obračunaćemo se sa njima. To će biti i po mnogim gradovima širom Srbije. Od Vranja do Subotice, od Valjeva do Niša, u svakom Nišu biće hapšenja koliko hoćete. Oni koji misle da ubijanjem i prodajom droge mogu da postignu nešto u životu i dobiju važno mesto u društvu, ne. Takvi ljudi treba da budu prezreni i svi oni koji već krenuli i iz svojih medija i političkih struktura da govore kako su postojali drugi motivi, važno da dobro razumeju i da im bude jasno da država neće da se igra sa takvim stvarima, ali ćemo im odgovarati rečima”, rekao je predsednik Srbije nakon prikazivanja fotografija uznemirujućeg sadržaja.

Vučić prisluškivan 1.572. puta

S druge strane, Vulin je rekao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova je došlo do nespornih dokaza da su Vučić i članovi njegovi porodice bili ilegalno prisluškivani 1572 puta.

“Transkripti razgovora su bili skidani na ‘belo’ i nošeni pojedinim visokim funkcionerima MUP-a. Na taj način osim što su grubo prekršena ljudska prava predsednika Vučića, njegovog oca, sina i brata, sistem je grubo i brutalno povređen”, rekao je Vulin.

“Izvestan broj pripadnika MUP-a stavljen na poligraf i svi su pali na najvažnijim pitanjima koja smo im postavljali. Na Tužilaštvu za organizovani kriminal je sada da izvrši formulaciju dela, a onda naravno i da se to završi pred odgovarajući pravosudnim organima. Ovo što se desilo predsedniku i njegovoj porodici više ne sme nikome u Srbiji da se desi, nikada”, naveo je Vulin.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...