"Više se ne može sakriti veza kriminala i vlasti"

"Više se ne može sakriti veza kriminala i vlasti"

"U Srbiji su odavno pale sve maske i to vidimo po nesposobnosti države da se izbori sa bilo kakvom krizom", rekao je Goran Dimitrijević na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria.

- Policija privodi i saslušava ekološke aktiviste, profesore univerziteta koji se sumnjiče da su deo organizovanih kriminalnih grupa. Tabloidi terciraju: na meti su naše kolege iz Krika koji su označeni kao saradnici Belivukove kriminalne grupe. Onima koji su godinama unazad razotkrivali Belivuka i društvo, i pokazivali njihove veze sa vlastima u Srbiji, sada bi da nakače da su portparoli kriminala - rekao je on i zaključio:

- Teško da će iko razuman u to poverovati, ali sve ukazuje na novu dimenziju borbe vlasti sa svima koji im zasmetaju. Prvo je uvek provlačenje kroz toplog zeca medija pod kontrolom, a posle šta ti bog da. Više nije moguće sakriti direktnu vezu organizovanog kriminala i vlasti u Srbiji, samo što ta ista vlast pokušava da u voz sa svojim dojučerašnjim bliskim saradnicima i osvedočenim kriminalcima strpa i sve one koji joj bilo kako smetaju.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...