Malović Đilasu: Ljigo Tajkunska, bedna kukavice

Malović Đilasu: Ljigo Tajkunska, bedna kukavice

Šefica informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović reagovala je na najavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da će tužiti urednika Večernjih novosti Milorada Vučelića, istraživački tim ovih novina, ministra Sinišu Malog, nju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga "bednom kukavicom".

Đilas je danas najavio da će zbog falsifikovanja dokumenata o njegovom računu u banci na Mauricijusu na kome navodno ima 5,7 miliona evra, tužiti sve odgovorne za smišljanje, ali i plasiranje ovih "informacija" u javnost.

Vladanka je odmah reagovala na najavu tužbi i oglasila se na zvaničnom profilu Srpske napredne stranke na Tviteru.

- Hvala ti mnogo Dragane Đilas na svemu što si pokazao danas. Sve su svi videli. Ne samo da ne znaš ni da pročitaš sa papira šta su ti drugi pisali, ti, bedna kukavice, novinare etiketiraš i crtaš im metu na čelo, a ni na jedno pitanje ne smeš da odgovoriš - napisala je Malović.

Malović se, međutim, na ovome nije zaustavila, te je u svom maniru vređanja nastavila paljbu na predsednika SSP.

- Ljigo tajkunska, ti ćeš nekome da pretiš? Tek će narod da vidi da imaš, ne pet, već stotine miliona evra na raznim destinacijama po svetu i gde sve kriješ opljačkane pare. Кukavice i lažovčino, dobrodošao u klub Hrkalović, Кokeze i onog debelog što voli da spava sa dečacima, ni na poligraf ne smeš. Najzad, lopovčino, jedva čekam da me tužiš - napisala je Malović.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...