Vuletić sahranio Milenka Jovanova VIDEO

Profesor Vladimir Vuletić je u tviter raspravi u poslednja 24 časa demolirao poslanika SNS-a Milenka Jovanova. Nekadašnji član DSS-a i veliki kritičar Aleksandra Vučića napao je bivseg čelnika FK Partizan zbog njegovog intervjua

Vuletić sahranio Milenka Jovanova VIDEO

Profesor Vladimir Vuletić je u tviter raspravi u poslednja 24 časa demolirao poslanika SNS-a Milenka Jovanova. Nekadašnji član DSS-a i veliki kritičar Aleksandra Vučića napao je bivseg čelnika FK Partizan zbog njegovog intervjua datog Nova.rs. U tom intervjuu Vuletić, inače profesor Pravnog fakulteta u Beogradu, između ostalog je rekao da Aleksandar Vučić ne bi smeo da iznosi u javnost detalje iz istrage o ekipi Veljka Belivuka.

Na to je reagovala večita nada SNS-a, da se izrazimo fudbalskim rečnikom, poslanik Jovanov i Vuletiću poručio da se lako odrekao svojih drugova.
– Skandalom bi se, profesore Vuletiću, moglo nazvati nešto drugo. Ali da ostavimo po strani i ispovesti i uvrede i navike koje jesu, ili nisu (na)strane, već samo na jedno pitanje odgovorite: jeste li se, dan pred hapšenje te grupe, zaklinjali na vernost Velji Nevolji? Da, ili ne – upitao je Jovanov Vuletića. Na reči Milenka Jovanova, Vuletić nije ostao dužan, pa je odgovorio između ostalog snimkom u kome Jovanov napada Vučića da njegovom vladom upravljaju stranci, samim tim da je izdajnik
– Hahahaha, naravno da ne. Ja nisam kao Vi, da se zaklinje na vernost najpre Koštunici, a nekoliko godina kasnije, drugima. Ja sam zaklet na vernost samo pravnoj državi i Partizanu. Za Vas, ipak, ponoviću: Imam samo jednu stranku, Partizan, i samo jednu političku opciju: pravnu državu. A Vi bar znate šta je brzina odricanja od negdašnjih drugara i ortaka – napisao je Vuletić na tvitetru. Ono što je ostalo nejasno je na koje drugare je Jovanov mislio. Da li na one sa kojima se družio kao jedan od čelnika Partizana – Milorada Vučelića, Branka Ruzića, Slavišu Kokezu ili navijače, pripadnike Belivukove grupe sa kojima je i sam Aleksandar Vučić držao sastanak na stadionu Partizana. Ili je Jovanov mislio na samog Vučića i drugare iz SNS-a bez čije saglasnosti Vuletić nije mogao da bude u upravi Partizana sve ove godine.
Sama činjenica da se ne može zaključiti da li je Jovanov mislio na Vučića i SNS ili na Belivuka i njegove ubice najviše govori o stanju u Srbiji. Ali i o tome zašto Jovanov i pored toga što je jedan od najvećih pljuvača opozicije i hvalitelja lika i dela predsednika, ne može nikako da napreduje i da sa mesta poslanika ode na neku izvršnu funkciju. Sad se već i u samom SNS-u zbijaju šale da će kao večiti poslanik, a i zbog rečnika koji koristi, njegova nova funkcija biti da bude Marijan Rističević kad ovaj ode u penziju.

Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...