Vuletić: Vučić pretio Vuletiču zbog pobede Partizana

Vuletić: Vučić pretio Vuletiču zbog pobede Partizana

"Kada je Partizan 2017. godine pobedio Radnički, predsedniku Vučeliću je zazvonio telefon, zvao ga je predsednik države, koji je najgrubljim rečima pretio da ćemo svi mi zbog te pobede u Nišu proći jako, jako loše. Neću citirati šta je rekao, nije to dostojno državnika", rekao je u intervjuu za KTV bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Fudbalski klub Partizan je poslednji put bio šampion države 2017. godine, a sve je rešio pobedom protiv Radničkog u Nišu, kada je došao na bod do titule, koju je potvrdio u poslednjem kolu. A sa čim su se sve crno-beli suočavali uoči meča na "Čairu", dočarao je večeras Vladimir Vuletić, nekadašnji funkcioner "parnog valjka" i profesor na Pravnom fakultetu.

Vladimir Vuletić, Milorad Vučelić i Miloš Vazura FOTO: Starsport

Vladimir Vuletić, Milorad Vučelić i Miloš Vazura FOTO: Starsport

On je tu "anegdotu" podelio u intervjuu na zrenjaninskoj KTV.

- Ovo što ću vam sada reći je velika ekskluziva. Pazite ovo, mi dolazimo na stadion gde nas dočekuje predsednik Radničkog i govori na telefon očigledno sa predsednikom države, jer na telefon on kaže: "Ne brini, predsedniče, ću ih utepam ja ovde u Nišavu". Znate, ulazite u svečanu ložu tamo i dobijate tu informaciju, ali osećate se relativno stabilno jer znate koliko vredi tim, znate koliko dobro igrate, znate da je to taj momenat... "Tango smrti" je tu - počeo je Vuletić priču o "dočeku" na jugu Srbije.

Milorad Vučelić FOTO: Printscreen

Milorad Vučelić FOTO: Printscreen

Partizan je tada pobedio, posle čega je usledio poziv sa vrha države.

- Završava se ova utakmica, Partizan pobeđuje. Verujte, nije prošlo 30 sekundi, predsedniku Vučeliću je zazvonio telefon. A predsednik države je tad bio u Kini i u to vreme je tamo bilo negde oko tri sata ujutru. Budući da ja tik sedim do predsednika Vučelića i čuje se sve, predsednik Srbije najgrubljim rečima preti da ćemo mi svi proći zbog te pobede jako, jako loše. Neću citirati šta je tada rekao, nije dostojno državnika to što je izgovorio - rekao je Vuletić i zaključio:

Aleksandar Vučić FOTO: ATA Images

Aleksandar Vučić FOTO: ATA Images

- Jednostavno, mi smo nakon te utakmice, sva trojica, Vučelić, Vazura i ja, otišli u neki restoran gde su svi drugi slavili, i sedeli smo kao pokisli i gledajući jedan u drugog znajući šta se sprema Partizanu. I tada sam ja izrekao čuvenu rečenicu: "Posle Tanga smrti dolazi vreme smrti" - istakao je bivši potpredsednik FK Partizan.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...