Zbog bolesti voditelja, u subotu neće biti emisije 24 minuta

Zbog bolesti voditelja, u subotu neće biti emisije 24 minuta

Nova epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja je trebalo da se emituje u subotu, otkazana je zbog bolesti voditelja.

Kesić se oglasio obaveštenjem koje prenosimo u celosti:

“Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – keks. Ja sada imam samo jednu želju – keks. Obaveštavam domaću javnost, naše gledaoce u regionu, kao i one u rasejanju da sledeća epizoda naše emisije neće biti snimljena zbog bolesti glumca (voditelja, mene). Nije korona, a ovo je ujedno i upozorenje svima da osim korone ima još bolesti koje ne smemo zanemariti. Obična dosadna, a nezalečena prehlada, udarila mi je na uvo, izazvala upalu vestibularnog nerva i dovela do poremećaja centra za ravnotežu. Takoreći, vrti mi se, a nisam ništa popio. U terminu naše emisije u 21h navijajmo za Piksija i naše protiv Portugala, a ja ću se potruditi da što pre ozdravim. Primam samo pozitivne misli, pomorandže i keks”, poručio je voditelj.

Naime, gledaoci Nova S televizije u subotu eksluzivno od 20.45 sati mogu da gledaju utakmicu koju naša reprezentacija igra protiv Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...